Uszanowanko:)
Jak się domyślacie - to znowu ja:) Tym razem w nowej, lepszej odsłonie. Otóż drogie Panie (i Panowie) - wcale nie jestem już łysy:D
Kosztowało mnie to sporo wysiłku, ale po 5 tygodniach cyklicznych wizyt u weta, wyszedłem na ludzi. Wreszcie. Nie mam też zapalenia uszu, zniknęły mi burchle między palcami łap, a fałda na nosie nareszcie się nie syfi -czyli sukces prawie pełen. Prawie, bo nadal walczę z zapaleniem rogówek, ale to już tylko drobiazg w porównaniu z pakietem, jaki mi towarzyszył jeszcze chwilę temu.
Generalnie jedno jest pewne - nie lubię obroży Foresto i nie będę jej nosił, o!
Chociaż w sumie sam nie wiem dlaczego nie lubię, bo ostatnie 2 lata lubiłem i nic się nie działo. No ale cóż, fakt jest taki, że przestała mi służyć.
Pomijając aspekty zastrzykowo-antybiotykowo-znienawidzone, chciałbym Wam powiedzieć, że cała reszta biegnie u mnie swoim dawnym tempem. A właściwie biegnie to chyba nie najlepsze słowo. Cała reszta leniwie się toczy;-)
Zrobiło się ciepło, więc teraz jeszcze bardziej niż przedtem nie mam ochoty się ruszać, a już z pewnością nie mam ochoty nigdzie łazić. Matka moja niestety w ogóle nie ogarnia tematu - trajkocze na okrągło, że chodź, że będzie fajnie, że tak ładnie, że trawka, ptaszki, sraszki... Mówię Wam, jakby się czegoś nawąchała dosłownie... A ja z wrodzonym, stoickim spokojem muszę ją ignorować. Teraz jeszcze bardziej niż przedtem, bo zdecydowanie częściej przytruwa o te spacery.
Na co komu w ogóle takie bezsensowne łażenie po dzielni?
Co to, ja domu nie mam i legowiska, żeby się po ulicach szlajać?
Bez sensu.
No więc wrzucam ignora level hard i tak jakos trwam z dnia na dzień. Ale mówie Wam, lekko nie jest.
A jak się już umęczę jak wół tym ciągłym odmawianiem na wszelkie zaczepki i sobie uczciwie zasnę, to wiecie co ta matka robi?
Nie uwierzycie..
Nagrywa mnie potajemnie, bez żadnej mojej zgody i wiedzy i w internety to wrzuca, a potem wszyscy bekę mają...
Co ja się z nimi wszystkimi mam...
Jeden Marian mnie rozumie. Jednak co brachol, to brachol.
https://www.youtube.com/watch?v=M0XEy9h ... load_owner