Witam

dawno sie nie widzielismy

U Dezi wszystko w jak najlepszym porzadku:)
Mielismy dwie kolejne wizyty weterynaryjne. Miala robione USG oraz wymaz pobrany do cytologii i czekamy na wyniki. Siersc jezeli chodzi o jakosc widze ze sie poprawia. Ciagle jednak wypada ze czasem zalamuje rece

nie jestem przyzwyczajona do tego ... Ciagle czyscimy uszy teraz juz raz dziennie ( tu pytanie czy wy rowniez to robicie?) dajemu jej kapsulki na siersc dodaktowo. zakupilam manusan i naprzemian z tym smaruje jej lapy jeszcze innym srodkiem od weta. Jesli mowa o alergii to szczerze mam troche watpliwosci czy aby na pewno ona ma na jedzenie. Dawalam jej od dwoch tygodni niemal ryz z ryba i marchewka gotowane na parze a mimo to niewidze zadnej roznicy w jej zachowaniu, nadal sie troche drapie po uszach i lize lapki, nie ma czerwonej skory, ani ran tez nie ma. Jutro zastanawiam sie nad zakupem karmy i zadzwonie do weterynarza zamowie ja tam zebym miec pewnosc w 100% ze to jej nie uczuli. Do wyboru mamy Hills lub Royal obie karmy sa tylko do kupienia u weterynarza nie na wolnym rynku i sa hipolaregiczne.
Szczerze niewiem co z ta sierscia ale codziennie myje podloge i watpie czy to sie skonczy.
Mam osobiste pytanie jeszcze do was. Czy znacie osobiscie dobrego otolaryngologa dzieciecego ktory pracuje w szpitalu niezaleznie w jakiej czesci Polski. Moj synek ma problemy z uszami i potrzebuje go szybko zoperowac w styczniu przyjade do Łodzi z nim na kosultacje mam nadzieje ze cos wymysla w szpitalu Matki Polki. w Szczecinie kolejki 2.5 roku w jednym szpitalu a w drugim mamy termin na 02.06.14. Jak nie znacie to nic szukam dalej, ale chcialam zapytac ... Moj synek tracil sluch od jakiegos czasu niewiadomo skad powiazan jest mnostwo tak naprawde od alergii po AZS ale alergie mial na siersc i roztocza a teraz jego sluch znacznie sie zaczal pogarszac za szybko aby mowic tu o piesku mysle ze to nie jest tego przyczyna, ale testy zaraz po nowym roku zrobie.