Teraz jest Śr maja 07, 2025 10:38 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt mar 10, 2015 1:16 pm 

Starszy Marynarz Dom stały (1 pies)

Ona jest taka drobniutka, zakochałam się w gryfonikach ;) a jak stosunki z Tosią ? ;)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Wt mar 10, 2015 6:18 pm 

Marynarz

Z Tosia stosunki bez zmian. Nadal Toska jest mega zazdrosna. Nie widać co prawda po Manii żeby ją to jakoś specjalnie ruszalo ;), no ale Toske to stresuje.
Za to Mania we wszystkim naśladuje Tosie wiec jestem pewna, że dobrze jej będzie w większym gronie :)

Jedziemy dziś z dziewczynami do weta na szczepienie przeciwko wściekliźnie. Będą po raz 1-szy obie w samochodzie. Mam nadzieje, ze go nie rozniosa :D Trzymajcie kciuki!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Wt mar 10, 2015 7:45 pm 

Starszy Marynarz Dom stały (1 pies)

To daj znać później jak dziewczyny zniosły wspólną podróż ;)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Wt mar 10, 2015 9:30 pm 

Marynarz

Ciekawe, ile czasu musi minąć żeby Tosia zaakceptowała Majkę. Może mała wtedy by jednak mogła zostać u ciebie :) . Ciekawe, jak moje marudy zareagowałyby na nowego domownika. :evil:

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Wt mar 10, 2015 9:34 pm 

Marynarz

Meldujemy, że samochód cały :D

U weta pełno ludzi i psiaków. Przyjmowało na raz aż 3 lekarzy. Mania bardzo lgnie do piesków, niezależnie od tego czy jest duży czy mały, czy to suczka czy piesek. Ogonek miała cały czas na dole, ale sama podchodziła i obwąchiwała. Do ludzi natomiast ma duży dystans. Niektórzy próbowali ją głaskać to widać było, że się stresuje.

W gabinecie wielkie poruszenie, że przyszła Mania :D Wet zawołał właściciela kliniki, który sam ma w domu 3 gryfony, ten zawołał żonę. Zachwycali się Manią, że ma piękne umaszczenie, że takie bardzo ciemne w porównaniu do innych brabandczyków no i że brabandczyki są takie rzadkie :) Ogólna euforia :D No i że jakaś znajoma właścicieli kliniki chce gryfona więc może chciałaby Manię. I czy to ta sama, która jest na facebooku itp. itd. I że sami by ją wzięli, ale mają w domu 6 psów więc to byłoby lekkie przegięcie ;) Dziewczyny, jeśli więc myślicie poważnie o Mani to się spieszcie ;) :)

Mania zaszczepiona przeciwko wściekliźnie.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Wt mar 10, 2015 11:27 pm 

Marynarz

He he to widzę, że Maja robi furorę, gdziekolwiek się nie ruszy :lol: . Aaaa a ja ciągle walczę sama ze sobą :roll: Koszmarne uczucie.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 1:31 am 

Dom stały (1 pies) Dom Fundacyjny Transport

kermita napisał(a):
He he to widzę, że Maja robi furorę, gdziekolwiek się nie ruszy :lol: . Aaaa a ja ciągle walczę sama ze sobą :roll: Koszmarne uczucie.

Walcz,walcz ;) mój znajomy kiedyś mi powiedział bardzo fajne zadanie"a miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle,ja pierdzielę znowu zwyciężyła silna wola" :lol:

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 10:04 am 

Marynarz Dom stały (2 psy)

Kurczę, ja Manię wypatrzyłam jeszcze zanim trafiła do ZB, na zdjęciach z interwencji Vivy-i im dłużej szuka DS, tym bardziej mi mięknie serce... Efekt jest taki, że dzisiaj złamałam niepisaną zasadę obowiązującą w domu (mogę sobie płaskopyskie oglądać, ale o niczym ponad to nie ma mowy, bo mamy dwójkę małych dzieci, kocicę-rezydentkę o dość, hmm, specyficznym charakterze i w zasadzie żyjemy na dwa domy) i pokazałam zdjęcia mężowi. Ku mojemu zdziwieniu-bardzo mu się spodobała (a fanem buldogów i mopsów to on nie jest), ale co do jakichkolwiek działań w jej sprawie postawił veto. Czyli pozostaje mi dalej wzdychać do małej na odległość i trzymać kciuki, żeby ktoś miał więcej szczęścia ode mnie i szybko mógł dać jej wspaniały domek :(

Elf i Bazyl-za Tęczowym Mostem, ale w sercu z nami na zawsze!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 4:20 pm 

Marynarz Dom stały (1 pies)

Ja w moim Krzysiu to w ogóle nie mam wsparcia,
jak tylko powiedziałam o Mai (a razem oglądaliśmy interwencje ) to on na to .........o jaka biedna, jaka cudna i jak chcesz Mirusia........................i to ma być wsparcie, zdrowy rozsądek pilnie poszukiwany...... ;) ;)

Zaglądam codziennie z nadzieją, że cudny cudak ma już dom i nie będę musiała wypełniać tej ankiety :(

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 8:11 pm 

Marynarz

Hehe ja też codziennie zaglądam z myślą, a może ma już domek. A tu nic :roll: A może już są jakieś zgłoszone ankiety i wkrótce wszystko się okaże.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 8:14 pm 

Tak są zgłoszone ankiety ;)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 8:39 pm 

Starszy Bosman Dom stały (2 psy) Dom Fundacyjny Transport

mirusia napisał(a):
Ja w moim Krzysiu to w ogóle nie mam wsparcia,
jak tylko powiedziałam o Mai (a razem oglądaliśmy interwencje ) to on na to .........o jaka biedna, jaka cudna i jak chcesz Mirusia........................i to ma być wsparcie, zdrowy rozsądek pilnie poszukiwany...... ;) ;)

Zaglądam codziennie z nadzieją, że cudny cudak ma już dom i nie będę musiała wypełniać tej ankiety :(

Znam takie wsparcie ;)
ale jedno jest pewne, u Was by miala raj na ziemi.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 8:59 pm 

Marynarz

Magda napisał(a):

To cieszę się bardzo. Mam nadzieję, że Maja wkrótce znajdzie wymarzony domek. Serce do niej ciągnie, ale rozum odmawia. Za dużo mam wątpliwości. :roll:

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 9:27 pm 

Marynarz

kermita napisał(a):
Magda napisał(a):

To cieszę się bardzo. Mam nadzieję, że Maja wkrótce znajdzie wymarzony domek. Serce do niej ciągnie, ale rozum odmawia. Za dużo mam wątpliwości. :roll:

Kermita, a skąd jesteś? I jakie masz psiaki w domu? :)

:)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 9:41 pm 

Marynarz

Ja jestem z daaaleka , bo z Gdyni. A w domu mam dwa gryfoniki. ;)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 9:44 pm 

Marynarz

kermita napisał(a):
Ja jestem z daaaleka , bo z Gdyni. A w domu mam dwa gryfoniki. ;)

A, no tak! To przecież u Ciebie są gryfoniki! :) Zapomniałam zupełnie!

Nasz wet też ma 3 gryfony i sobie chwali :D Więc? ;) :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 9:48 pm 

Marynarz

Ha ha, nie kuś, bo jeszcze mnie skusisz ;) . Dobrze, że ta ankieta taka długa, bo już kilka razy do niej siadałam, ale w trakcie wypełniania rozum dochodził do głosu i kazał ją zamknąć ;) . A tak na serio, to chyba właśnie najbardziej boję się tego, jak taką nową sytuację zniosłaby moja Tojka, bo ona taka sama zazdrośnica , jak twoja Tosia i ani myśli się pańcią dzielić. :lol:

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 9:56 pm 

Marynarz

kermita napisał(a):
Ha ha, nie kuś, bo jeszcze mnie skusisz ;) . Dobrze, że ta ankieta taka długa, bo już kilka razy do niej siadałam, ale w trakcie wypełniania rozum dochodził do głosu i kazał ją zamknąć ;) . A tak na serio, to chyba właśnie najbardziej boję się tego, jak taką nową sytuację zniosłaby moja Tojka, bo ona taka sama zazdrośnica , jak twoja Tosia i ani myśli się pańcią dzielić. :lol:

No to klops :-| Ale z 2-giej strony już się Tobą dzieli, prawda? ;) No nic, nie kuszę, co ma być to będzie :) Zwycięży przeznaczenie :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 10:01 pm 

Marynarz

To prawda , dzieli się. Ale to jest zupełnie co innego, bo oba gryfoniki zamieszkały u mnie praktycznie w jednym czasie. Muszę na pewno jeszcze na spokojnie o wszystkim pomyśleć. Nie chcę zrobić nic głupiego i nieprzemyślanego. ;)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Śr mar 11, 2015 10:04 pm 

Marynarz

kermita napisał(a):
To prawda , dzieli się. Ale to jest zupełnie co innego, bo oba gryfoniki zamieszkały u mnie praktycznie w jednym czasie. Muszę na pewno jeszcze na spokojnie o wszystkim pomyśleć. Nie chcę zrobić nic głupiego i nieprzemyślanego. ;)

Jasne, buziak :)

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]