Teraz jest Pt maja 02, 2025 7:29 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt gru 31, 2021 10:31 pm 

Marynarz Dom stały (1 pies)

Niestety happy endu naszej walki z rakiem nie będzie :(
Beza od marca miała zdiagnozowanego chłoniaka, leczyliśmy ją w Kosakowie u dr Miazgi. Chłoniak od paru m-cy był w remisji, wyniki krwi super, węzły chłonne też. Od kilku dni była osowiała, mało spała, jeżyła się i warczała czasem na nas. Badano i leczono ją pod kątem dyskopatii, ponieważ miała lekki niedowład tylnych łapek, a kręgosłup miała od dawna w strasznym stanie (liczne półkręgi, zwyrodnienia). Do tego wszystkiego wczoraj pod wieczór doszło dziwne sztywnienie karku, lekkie drżenie i skręcanie głowy w jedną stronę. Ruchy miała nieskoordynowane. Wręcz rozjechała nam się na podłodze Pojechaliśmy na cito do Bydgoszczy, gdzie zrobiono drugie RTG oraz podano kolejne leki przeciwbólowe i już przecipadaczkowe, bo w lecznicy miała dwa ataki padaczki :(
Dziś o 4:30 serce Bezy przestało bić po serii kolejnych 3 ataków padaczkowych
Umarła w domu na naszych rękach, po 3 dniach ciężkiej walki o zdrowie i jak się okazało też życie Dwóch lekarzy twierdzi, że najprawdopodobniej był to przerzut chłoniaka do rdzenia kręgowego, bo w badaniu nie miała tylko objawów kręgosłupowych, ale też już mózgowe
Jestem nadal w szoku i nie mogę się z tym wszystkim pogodzić, że to się tak szybko i niespodziewanie potoczyło
Kocham Cię moja malutka najbardziej na świecie i to się nigdy nie zmieni Na zawsze!Obrazek

Wysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Pn sty 24, 2022 1:02 pm 

Bosman Dom stały (4 psy) Transport

Najsmutniejsza wiadomość jaką można przeczytać serce pęka...

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: Pn sty 24, 2022 1:04 pm 

Mechanik pokładowy Dom stały (2 psy) Transport Dom tymczasowy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]